KARIJERA

Naš recept za profesionalni uspjeh? 100% autentičnosti!

Osim toga:

– jasna pravila rada,

– mogućnost neprestanog razvoja,

te

– društvo osoba koje spaja prava strast.

Zainteresiran? Odlično!

Provjeri ponude koje smo pripremili za tebe. Imamo puno prijedloga, pa izaberi one koje baš tebi odgovaraju.


KOGA TRAŽIMO?

Oslanjamo se na ljude koji su poput nas angažirani na svom poslu i rade ga sa strašću.

Poznato je da su za nas najvažniji gosti koji svaki dan posjećuju naše restorane. Zbog toga nam je najveće zadovoljstvo vidjeti njihova sretna lica.

Želimo izgraditi timove u kojima svi rade zajedno i mogu se osloniti jedni na druge. Pozitivnom energijom i prijateljskim odnosima stvaramo jedinstvenu atmosferu na poslu, a time i jedinstvenu atmosferu naših restorana.

Ako:

– se snalaziš u dinamičnome radnom okruženju,

– želiš napredovati,

– voliš izazove,

– tražiš mjesto gdje možeš sve to ostvariti…

Na pravom si mjestu – čekamo baš tebe!


POSAO PRILAGOĐEN TVOJEM ŽIVOTU

Jesi li student?

Imaš li obiteljske obaveze ili hobi kojem se želiš posvetiti?

Pružamo mogućnost kliznog izbora radnih sati.

Znamo koliko je važno prilagoditi rad individualnim potrebama. Želimo ti pružiti priliku da unaprediš svoje vještine jer, zahvaljujući tome, možeš doprinijeti našem timu.

Pružimo i jamčimo:

– fleksibilni raspored radnih sati i

– jasne uvjete suradnje.

Sve to, kako bi se osjećao ugodno, ako se odlučiš surađivati s nama.

Kad sam studirao na drugoj godini i trenirao borilačke sportove, mislio sam da nemam šanse za redoviti rad koji ću povezati sa svojim dužnostima. Moja mi je kolegica preporučila KFC i nakon sastanka s menadžericom, znao sam da je moguće! Dogovorili smo moju dostupnost i trenutno radim na pola radnog vremena. Raspored se pravi iz tjedna u tjedan, pa ako mi se pruži prilika za javljanje na neki drugi natječaj, mogu zatražiti i slobodan dan. Presretan sam što sam tako brzo mogao dobiti prvo profesionalno iskustvo, kao i zaraditi novac za svakodnevne troškove.

IMAŠ GARANCIJU RAZVOJA, AKO OČEKUJEŠ VIŠE

Svim našim zaposlenicima garantiramo uvodne obuke u kojima će moći razvijati svoje vještine.

Koristimo moderne tehnike učenja, odnosno:

– e-learning,

– obuke na mjestu rada,

– obuke u razredima,

– simulacije i

– samostalno učenje.

Korištenje dosadnih priručnika i materijala svedeno je na minimum!

Ako TRAŽIŠ NEŠTO VIŠE, baš KFC može ponuditi jasnu poslovnu karijeru.

Pridruži se našem timu i stvori svoj put prema profesionalnom razvoju. Samo o tebi ovisi koliko brzo ćeš napredovati i koji ćeš položaj preuzeti. U KFC-u svake godine nekoliko stotina radnika napreduje do rukovodećih pozicija! Uvijek pomažemo u postizanju profesionalnih ciljeva.

Kada sam počela raditi kao zaposlenik u KFC restoranu, nisam očekivala da ću tako brzo napredovati. Dobro sam se osjećala pomažući drugim zaposlenicima i zato sam dobila priliku dokazati se na položaju instruktora. Prošla sam testove o standardima KFC-a i prošla proces certifikacije, tako da sam mogla podučavati nove kolege ili aktivno sudjelovati na sastancima. Trenutno sam menadžerica smjene – koristim svoju nadarenost za vodstvo i imam utjecaj na izgradnju skladnog, uspješnog tima.


KFC – TO SU LJUDI, CIJENIMO JEDNI DRUGE

U KFC-u vjerujemo da je sve moguće.

Kao tim možemo postići svaki cilj – zahvaljujući kulturi rada koja se temelji na našim osnovnim vrijednostima. To su:

Usmjerenost prema klijentima, izvrsnost u poslu, ambiciozni ciljevi, povratna informacija, obveze prema ljudima, pozitivna energija, možete računati na nas te isplativost.

Ako se želiš pridružiti izuzetnom timu, rad u KFC-u je mesto za tebe!

Susrest ćeš ovdje ljude sa smislom za humor, vjerom u svoje sposobnosti i puno pozitivne energije. Prestali smo već brojati koliko je novih prijateljstava sklopljeno u našim restoranima.

"Moja je ekipa iz KFC-a pomalo mi je kao druga obitelj. Često zajedno provodimo vrijeme i nakon posla. Izlasci, kino, pa čak i zajednički izleti vikendom – uobičajeni su djelovi našeg posla! Uigrani smo tim – dobro integrirani. Organiziramo radničke tulume, u restoranu slavimo rođendan, organiziramo turnire u biljaru. Dosada kod nas ne postoji!"


NEŠTO EKSTRA

KFC je međunarodna, dinamična i brzorastuća tvrtka. Rad ovdje također je propusnica za druge pogodnosti i atrakcije:

– premije za rezultate,

– nagrade,

– i još puno drugih.

Osim toga, kao član KFC tima dobit ćeš popust od 25% ne samo u KFC restoranima, nego i u svim AmRest restoranima – Pizza Hut, Burger King i Starbucks.